Sunday, February 26, 2012

Milonga La Corsina

Tangotangent are placerea sa va invite in fiecare miercuri la Milonga La Corsina!

Locatia - The Floor - Club and Culture - este o sala de bal in cel mai propriu sens al cuvantului (fosta sala de bal a Elenei Cuza) care dispune de parchet din lemn masiv. Arcadele grandioase, draperiile catifelate, candelabrele, tavanele si coloanele decorate cu foita de aur iti amintesc de perioada Bucurestiului - Micul Paris. Mesele sunt dispuse in jurul sensului de dans iar sonorizarea este profesionala.

Muzica: Daniel Mandita

Intrare: 15 RON (prietenii vostri nedansatori sunt invitatii nostri)

Va asteptam!

TTTeam

Ce este o milonga?


Milonga este o petrecere cocheta la care ascultam si dansam tango argentinian. Milonga este un eveniment social destinat atat dansatorilor si iubitorilor de tango argentinian, cat si prietenilor acestora.

Pasionati sau curiosi de tango, invitatii se reunesc intr-o locatie chic fie ea restaurant, cafenea sau alt spatiu neconventional - si se simt bine socializand timp de cateva ore. Este o iesire in oras intr-un loc in care se danseaza tango.

La milonga ascultam muzica de tango de calitate, cinam, savuram un pahar de vin bun, ne imprietenim cu colegii de la curs si deindata ce buna dispozitie se instaleaza - dansam tango argentinian.

Asa dansam tangoul... in fiecare miercuri seara la Milonga La Corsina! Va asteptam impreuna cu prietenii!







Harta locatiei Milongii La Corsina

View Larger Map