Tuesday, December 8, 2015

Balul Anual de Tango - Sambata, 19 decembrie 2015, Ambery Hall LIGHTS

TangoTangent va invita ca in fiecare an la Balul de Tango 2015, ce va avea loc Sambata 19 decembrie la Ambery Hall Lights!

Anul acesta pe langa renumitele carnetele de bal, prezenta lui Mos Craciun si energia voastra de dans debordanta il vom avea ca invitat special in concert pe Mariano Castro - pianistul trupei Narcotango Oficial care va sustine un recital impreună cu Cvartetul PASSIONE pentru sufletele noastre indragostite de tango!

Doi dintre posesorii de bilete prezenti la bal vor avea ocazia sa castige câte o pereche de pantofi de tango - pe comanda - de la partenerii si prietenii nostri de la Timisoara - Mono Tango Shoes!

Locurile la mese sunt limitate de aceea vă recomandăm să ajungeți in timp util la locație!

Dacă doriți să serviți masa (good food :) conform cu meniurile speciale pentru Bal oferite de Ambery Hall, in prima parte a serii, vă recomandăm să nu ajungeți prea târziu la locație. Doar locurile pe sensul de dans sunt nelimitate ;)

Programul serii:


21:00 - 23:30 - Bienvenido muzical - DJ Daniel Măndiță!
Ne intalnim la locatie cu cadoul de la Mos Craciun, ne facem comozi, servim un pahar de incalzire, completam carnetelele - muzica de tango warm-up de atmosfera.

23:30 - 00:00 - Concert extraordinar Mariano Castro si Cvartetul PASSIONE (partea I)
Muzica live de ascultat si de dansat cu Mariano Castro - pianistul trupei Narcotango din Buenos Aires, Argentina si cele 4 domnițe talentate de la Cvartetul Passione

00:00 - 01:15 - Carnetelul de tango - DJ Daniel Măndiță!
primele 6 tande alese pe spranceana de dansat cu tangueros organizate in carnetel  
01:15 - 01:20 - Concert extraordinar Mariano Castro si Cvartetul PASSIONE (partea a II a)

2.00 - 2.05  - Tombola cu premiu doua perechi de pantofi Mono Tango Shoes (pentru un domn si o doamnă)

2.05 - 3.15 - Carnetelul de tango - DJ Daniel Măndiță!
ultimele 6 tande alese pe spranceana de dansat cu tangueros organizate in carnetel  

3.15 - 05:00 - 'Keep Calm' Milonga - DJ Daniel Măndiță!
Tande asortate pentru toate gusturile pana la Cumparsita - 

Locatia evenimentului: 
AMBERY HALL LIGHTS
GreenGate, Str. Tudor Vladimirescu 22

Va asteptam pe 19 Decembrie 2015 sa sarbatorim cu muzica de calitate si dansuri carnetzelate inca un an plin de tango in Romania!

TTTeam
Info la Gilbert - 0721284428 sau Amalia - 0741 131319

Harta locatiei mai jos!
Vezi harta aici: https://goo.gl/maps/35VeH4By5wp

Lectia Gratuita Tango is FUNtastik si Tango Principiantes, 8 si 10 dec 2015

MARTI, 8 decembrie la orele 19.00 va asteptam la lectia gratuita Tango is FUNtastik ce introduce cursul de Tango PRINCIPIANTES - nivel de baza, la Estudio Tango Real, Bd. Pache Protopopescu 43A (zona Scoala Iancului)!

La lectia gratuita veti face cunostinta cu instructorii vostri, cu viitorii colegi, vom cunoaste impreuna aspectele de baza ale tangoului, va veti acomoda cu studioul si, cel mai important, ne vom imprieteni.

Participantii la lectia gratuita de luni se pot abona, pe loc cu doar 150 RON la cursul Tango PRINCIPIANTES care debuteaza joi, 10 decembrie beneficiind astfel de o REDUCERE de 30 RON!

Cursurile Tango vor avea loc martea si joia de la 19.00 la 20.30. Practica de tango inclusa in abonament are loc duminica dupa programul si in locatia anuntate pe www.milonga.ro.

Inregistreaza-te aici: http://milonga.ro/tango_classes.html     Info la 0741 13 13 19

Instructori: Cosmin Stamatoiu si Catinca Stana




Nivelul incepatori dureaza (2 luni) 16 de lectii si are ca scop introducerea cursantilor in fenomenul “tango argentinian” si sa-l invete notiunile de baza din tango care sa-i permita acestuia ca la sfarsitul cursului sa poata dansa liber si improvizat la milonga (locurile unde se danseaza tango argentinian)
Cost per lectie   :   25 RON

Abonament lunar  : 180 RON(in loc de 300 RON, adica 40% reducere!!!) (include 8 LECTII + 4 PRACTICA (Practica Z in fiecare duminica la studio)
Durata unei lectii: 75 de minute (1 ora si 15 min)
Durata practicii: 4 ore
Durata milongii: 4 ore

Practica Z are loc tot la Estudio Tango REAL, duminica de la 18.00 la 22.00 si este gratuita pentru abonati (mai putin abonatii la seminariile speciale). Pentru dansatorii care nu au abonament practica este 15 RON.

LOCATIE (SALI DE DANS)

ESTUDIO TANGO REAL, Bd. Pache Protopopescu nr. 43A (click aici)

Pentru detalii suplimentare: scrieti mail la news@milonga.ro

Milonga Destino PORTI DESCHISE - joi, 10 dec. 2015, Restaurant IL Destino

TangoTangent are placerea sa va invite joi, 10 decembrie de la orele 20.30 la Milonga Destino PORTI DESCHISE!

Joia asta, MILONGA PORTI DESCHISE pentru prietenii vostri nedensatori care vor avea INTRAREA GRATUITA. Daca veniti cu minim un invitat, intrarea e doar 10 RON pentru dvs.

Vino la Milonga Destino - Porti Deschise (10 dec.) si poti câstiga o invitatie la Balul de Tango (19 dec.) 

Musicalizator ne va fi: Andrei "EL Petre" :)

Gazda primitoare ne este Restaurantul Il Destino, o oaza de liniste si delicii culinare, care se afla in zona Calea Mosilor - Bd. Dacia, vis-a-vis de Biserica Sf. Silvestru pe str. Silvestru 67, Bucuresti. Bucatarul este foarte priceput iar ultima comanda se ia la 22.45!

Intr-o casa boiereasca datand de la 1890, unde gastronomia italiana se imbina cu istoria si am descoperit o mansarda cocheta unde vom dansa tango si ne vom bucura de compania voastra intr-un mediu placut, armonios si intim. 

Dress code: Retro-Elegant :)

Participarea: 15 RON sau 10 RON (daca veniti cu minim un invitat - care nu plateste nimic)



DesTTiny Team

Monday, December 7, 2015

Impodobeste Tango Bradul Practik Z - duminică, 13 decembrie 2015

Duminica asta pe 13 dec 2015 va invitam la o practica informala de Craciun la Estudio Tango Real, in Bd. Pache Protopopescu nr. 43A de la ora 18.00!

Ca in fiecare an, vom impodobi bradul - iahaaaaa!!!! - si vom petrece impreuna cu un pahar de vin fiert, vom servi un desert (daca-l aducem :) ) si vom dansa pe muzici diverse, mai cuminti sau mai zghihuite!

Fiecare poate sa aduca o decoratiune pe sufletul (globuletz pentru bradutz) lui si eventual un desert, un fursec (n-o luati mot-a-mot!) - ceva de bagat la ghiozdan, de-o fi sa ostenim de atata dansat!

Muzica de tango si alte nebunii Andreea Minculescu! :)

Info la 0741 131319
www.milonga.ro

Va asteptam!