Friday, October 30, 2015

OPEN & READY for close embrace in tango la TangoTangent

Din 10 noiembrie vă invităm la seminarul special OPEN & READY for close embrace - Imbratisarea - sensul dansului si originea miscarii cu Daniel Mandita si Amalia Iscu, martea si joia de la 20.30 la 22.00 timp de 4 saptamani. 

Sunt atat de dese momentele cand dansatorii, mai mult sau mai putin avansati, se intreaba (adesea retoric):

Exista o imbratisare ‘corecta’ sau ‘standard’?

Am dansat cu cineva (nu spun cine…) si: 
(1) ma doare spatele
(2) m-a luat pe sus
(3) s-a lasat pe mine
(4) m-a strans de nu am putut sa respir……..

Ce inseamna imbratisare ‘deschisa’ sau ‘inchisa’? 

Exista multe intrebari privind imbratisarea, adesea cu raspunsuri personale si simple, insa adesea problema este (in mod ne-necesar) complicata de cautarea unor forme fixe de imbratisare, de pasiunea pentru etichete, de concentrarea excesiva asupra structurii, etc. In seminarul special “Imbratisarea - sensul dansului si originea miscarii’ vom incerca sa exploram limitele interioare si exterioare ale imbratisarii si rolul acesteia in muzica si miscare. Vom incepe analizand marca, dinamica proprie tangoului argentinian si vom continua cu originea miscarilor de tango, respiratia, postura s.a.m.d.

Structurile folosite nu sunt foarte ‘avansate’: mersul, cross-ul, ocho, giro. Le vom lucra insa in feluri care ne permit sa studiem efectul lor asupra imbratisarii din cuplu.

Pentru dansatorii mai experimentati, seminarul este o ocazie perfecta pentru a se re-intoarce la centru si la ceea ce conteaza cu adevarat in dans. Pentru dansatorii aflati la inceput este acest seminar este o ocazie buna de a pune bazele unei imbratisari autentice, personale si functionale - o garantie a unei dezvoltari armonioase in tango.

Participare: 180 RON sau 150 RON (daca ai deja un abonament la TangoTangent sau 30 RON/lectie


INFO la 0721 28 44 28 si pe www milonga.