Monday, July 27, 2015

Lectie Gratuita - Marti, 18 august, Tango is FUNtastik la TangoTangent


MARTI, 18 august la orele 19.00 va asteptam la lectia gratuita Tango is FUNtastik ce introduce cursul de Tango PRINCIPIANTES - nivel de baza, la Estudio Tango Real, Bd. Pache Protopopescu 43A (zona Scoala Iancului)!

La lectia gratuita veti face cunostinta cu instructorii vostri, cu viitorii colegi, vom cunoaste impreuna aspectele de baza ale tangoului, va veti acomoda cu studioul si, cel mai important, ne vom imprieteni.

Participantii la lectia gratuita de luni se pot abona, pe loc cu doar 150 RON la cursul Tango PRINCIPIANTES care debuteaza miercuri, 4 martie beneficiind astfel de o REDUCERE de 30 RON!

Cursurile Tango vor avea loc martea si joia de la 19.00 la 20.30. Practica de tango inclusa in abonament are loc duminica dupa programul si in locatia anuntate pe www.milonga.ro.

Inregistreaza-te aici: http://milonga.ro/tango_classes.html     Info la 0741 13 13 19

Instructori: Cristian Dumitru si Reghina Anghelescu



Nivelul incepatori dureaza (2 luni) 16 de lectii si are ca scop introducerea cursantilor in fenomenul “tango argentinian” si sa-l invete notiunile de baza din tango care sa-i permita acestuia ca la sfarsitul cursului sa poata dansa liber si improvizat la milonga (locurile unde se danseaza tango argentinian)
Cost per lectie   :   25 RON

Abonament lunar  : 180 RON(in loc de 300 RON, adica 40% reducere!!!) (include 8 LECTII + 4 PRACTICA (Practica Z in fiecare duminica la studio)
Durata unei lectii: 75 de minute (1 ora si 15 min)
Durata practicii: 4 ore
Durata milongii: 4 ore

Practica Z are loc tot la Estudio Tango REAL, duminica de la 18.00 la 22.00 si este gratuita pentru abonati (mai putin abonatii la seminariile speciale). Pentru dansatorii care nu au abonament practica este 15 RON.

LOCATIE (SALI DE DANS)

ESTUDIO TANGO REAL, Bd. Pache Protopopescu nr. 43A (click aici)

Pentru detalii suplimentare: scrieti mail la news@milonga.ro


Tango pentru acasa - 4 seminarii de Tehnica pentru femei cu Catinca la TangoTangent

TangoTangent va invita incepand de marti 28 iulie de la 19.00 la un SEMINAR ESPRESSO INTENSIV de tehnica pentru femei (4 workshopuri timp de doua saptamani) sustinut de Catinca Mandita.

Program (4 seminarii): Martea si Joia, de la 19.00 la 20.30

Adesea dansatorii de tango intreaba: "Ce exercitii pot sa fac acasa?", "Ce as putea sa exersez singura acasa?".

Exista bineinteles exercitii care pot fi folosite in lucrul individual pentru exercitiu, incalzire, practica si dezvoltare. Este insa extrem de important ca aceste exercitii sa fie practicate in anumite moduri pentru ca deprinderile create de ele sa fie cu adevarat folositoare dansului.

Seria de 4 seminarii Tango Espresso din 28 iulie cu Catinca Mandita se numeste 'Tango pentru acasa' tocmai pentru ca explica in mod clar si practic exercitii de practica individuala.

> Lectia 1 - Caminar. Cum practicam mersul: pantofi sau nu? Viteze de practica, muzica. Echipamente ajutatoare. Cat timp practicam? Cum stim ca tehnica individuala incepe sa functioneze?

> Lectia 2 - Ochos. Cum practicam pivotii? Viteze de practica, grad de intoarcere, muzica. Ne sustinem sau nu? Cat practicam? De unde stim ca incepe sa 'mearga'?

> Lectia 3 - Giro. Cum si de ce ne lucram postura? Ce inseamna disociere? Ce consecinte are diferentierea asupra pivotilor si asupra mersului? Exercitii si mod de practica.

> Lectia 4 - Adornos. Cum lucram ornamentele? Cum alegem muzica si ce ornamente lucram? Cu oglinda sau fara? Viteze de practica si timp de practica. Cum stim ca am inceput sa integram ornamentele?

'Tango pentru acasa' este un seminar exclusiv pentru femei.

Seminarul este ALL LEVEL (pentru dansatoare de orice nivel si de la orice scoala/club de tango)

Participare:
100 RON (pentru cei care mai aveti un abonament la TangoTangent) sau
120 RON pentru 4 seminarii sau
35 RON pentru un seminar/sedintafolloweri

INFO la 0741 131319 si pe www milonga.ro