Friday, June 19, 2015

Tango Flash_mob - URBAN EMBRACES la City Forest



Planet Tango 2015
Join us for a 24-hour global embrace as tango dancers meet everywhere to dance together, around the world, on the same music, at the same time, to connect deeply with one another and with the earth we all share.This is an international dance benefit event: on this day every breath becomes a seed, every tango becomes a tree.

Planet TangoCity Forest si TangoTangent va invita sa dansati pret de o ora tango argentinian intr-o oaza de verdeata in inima Bucurestiului - pe terasa Casei Universitarilor, Str. Dionisie Lupu nr. 46. (langa parcul Gradina Icoanei)

Vom dansa pe MUZICA transmisa LIVE prin internet de DJ Lung-Kuei Lindin Taipei (Taiwan) impreuna cu alte mii de dansatori de pe tot mapamondul.

Local Tango DJ: El UNICO - Bogdan Liviu Ruja :)

Deasemenea vom transmite LIVE tot prin INTERNET imagini video de la acest FLASHMOB Planet Tango care vor putea fi receptionate pretutindeni.

Programul serii :
17:00 – 18:00 – Recital membrii Cameratei Regale.
18:00 – 19:00 – Flashmob PlaneTTango URBAN Embraces
19:00 – 20:00 – Concert tango - Mariano Castro si invitații.
20:30 – 21:30 – Concert Jazu și proiecție Cinty Laura-Antonia Ionescu

Intrarea la eveniment este:
5 RON (pana la ora 17.45)
20 RON (dupa ora 17.45) - include accesul la concertul Mariano Castro.

Evenimentul nostru isi propune sa promoveze natura urbana si imbratisarile urbane intr-un spatiu care, candva, acum mult timp, făcea parte din Parcul Gradina Icoanei.

In cadrul evenimentului puteti face donatii catre http://www.treesforthefuture.org/planet-tango/ organizatia care in ultimii ani plantat peste 50 milioane de copaci in diverse regiuni din intreaga lume.

Donatiile se pot face in RON. Ne vom ocupa noi ulterior sa facem schimbul valutar si sa depunem banii in conturile asociatiei. Pentru fiecare 10 USD donati http://www.trees.org/ planteaza 100 de copaci!

Cand vei intra in curtea Casei Universitarilor, vei gasi un loc in care natura nu a fost influentata de ritmul dezvoltarii urbane. Aici poti petrece un weekend relaxat, printre oameni care iubesc aerul curat, mersul descult prin iarba sau tangoul argentinian.

Aduceti-va pantofii de dans si voia buna, iar de restul ne ocupam noi. Avem targ de produse hand made, workshopuri pentru dezvoltarea prichindeilor si expozitii foto. Seara ne vor dezmorti picioarele la concerte si luminam cladirea cu proiectii video.

Va asteptam in padurea urbana!

TTTeam
0721 284428




Lectie Gratuita - Tango is FUNtastik la TangoTangent


LUNI, 22 iunia la orele 19.00 va asteptam la lectia gratuita Tango is FUNtastik ce introduce cursul de Tango PRINCIPIANTES - nivel de baza, la Estudio Tango Real, Bd. Pache Protopopescu 43A (zona Scoala Iancului)!

La lectia gratuita veti face cunostinta cu instructorii vostri, cu viitorii colegi, vom cunoaste impreuna aspectele de baza ale tangoului, va veti acomoda cu studioul si, cel mai important, ne vom imprieteni.

Participantii la lectia gratuita de luni se pot abona, pe loc cu doar 150 RON la cursul Tango PRINCIPIANTES care debuteaza miercuri, 4 martie beneficiind astfel de o REDUCERE de 30 RON!

Cursurile Tango vor avea loc lunea si miercurea de la 19.00 la 20.30. Practica de tango inclusa in abonament are loc duminica dupa programul si in locatia anuntate pe www.milonga.ro.

Inregistreaza-te aici: http://milonga.ro/tango_classes.html     Info la 0741 13 13 19

Instructori: Amalia Iscu si Cosmin Stamatoiu



Nivelul incepatori dureaza (2 luni) 16 de lectii si are ca scop introducerea cursantilor in fenomenul “tango argentinian” si sa-l invete notiunile de baza din tango care sa-i permita acestuia ca la sfarsitul cursului sa poata dansa liber si improvizat la milonga (locurile unde se danseaza tango argentinian)
Cost per lectie   :   25 RON

Abonament lunar  : 180 RON(in loc de 300 RON, adica 40% reducere!!!) (include 8 LECTII + 4 PRACTICA (Practica Z in fiecare duminica la studio)
Durata unei lectii: 75 de minute (1 ora si 15 min)
Durata practicii: 4 ore
Durata milongii: 4 ore

Practica Z are loc tot la Estudio Tango REAL, duminica de la 17.00 la 21.00 si este gratuita pentru abonati (mai putin abonatii la seminariile speciale). Pentru dansatorii care nu au abonament practica este 15 RON.

LOCATIE (SALI DE DANS)

ESTUDIO TANGO REAL, Bd. Pache Protopopescu nr. 43A (click aici)

Pentru detalii suplimentare: scrieti mail la news@milonga.ro


Milonga is FUNtastik - seminar intensiv la TangoTangent

TangoTangent va invita incepand de marti 23 iunie de la 20.30 la un SEMINAR ESPRESSO INTENSIV de milonga (4 workshopuri timp de doua saptamani) sustinut de Bogdan Ruja despre: descoperirea particularitatilor muzicii de milonga si gasirea unei maniere cât mai adecvata pentru a o exprima/dansa.

Seminarul este ALL LEVEL (pentru dansatori de orice nivel si de la orice scoala/club de tango)

Instructor: Bogdan Liviu Ruja

Program (4 seminarii): Martea si Joia, de la 20.30

Participare: 
100 RON (pentru cei care mai aveti un abonament la TangoTangent) sau
120 RON pentru 4 seminarii sau
35 RON pentru un seminar/sedinta

Scopul seminarului este descoperirea particularităților muzicii de milonga și găsirea unei maniere cât mai adecvată pentru a o exprima/dansa.

TEMATICA

Introducere
a. diferența dintre diverse stiluri de milonga
b. particularități muzicale
c. swing, foxtrot, candombe?
(Subiectele vor fi reluate la fiecare seminar)

SEM I Milonga lisa
1. Echilibru, balans, fluiditate și estetică
2. Ritm de bază, timpii accentuați.


SEM II Milonga con Traspie
1. Doble tiempo
2. Structuri și elemente (simple) de milonga ce conțin traspie.


SEM III Sincope
1. Secvența ritmică specifică de milonga: 1 -și3 4 1
2. Cum putem folosi această particularitate ritmică, cum o sugerăm.

SEM IV Ritmic vs. melodic
1. Descoperirea ritmului melodic, dinticția dintre accentele melodiei și fundația ritmică.
2. Cum adaptăm elementele studiate, cum ”dansăm pe melodie/voce”...

INFO la 0741 131319 si pe www milonga.ro

Practica Z de tango argentinian la TangoTangent

Duminica dansam la PRACTICA Z, de la 17.00 la 21.00!

Locatie: Estudio Tango Real, Bd. Pache Protopopescu 43A! Tel 0741 131319

Participare pentru impatimiti: 15 RON sau GRATIS pentru abonatii TangoTangent

Va asteptam cu drag,

TTTeam - www.milonga.ro


Practica este  parte integranta din procesul de invatare conform programei de studiu.

De ce practica de tango?
Practica este cea mai simpla cale de a invata sa dansam - reluam si lucram miscarile si propriul corp in ritm propriu, cu atentie si rabdare, impreuna cu unul sau mai multi parteneri.

La practica:
  1. Venim impreuna cu colegii de grupa si repetam notiunile si principiile invatate in timpul saptamanii in cadrul lectiilor.
  2. Ne intalnim si socializam cu colegii de la alte grupe de incepatori, intermediari sau avansati.
  3. Recuperam lectiile la care am lipsit; ii intrebam pe colegi sau pe instructorii prezenti.
  4. Cerem informatii suplimentare, lamuriri, informatii aprofundate si de detaliu despre aspectele pe care nu le-at inteles la curs.
  5. Apelam la ceilalti instructori - intotdeauna prezenti - pentru a afla si alt punct de vedere, sau alt mod de explicare a notiunilor, miscarilor sau principiilor de tango studiate.
  6. Observam, analizam si vorbim impreuna cu colegii de grupa sau de club despre tango - muzica, istorie, comportament, obiceiuri etc.

Va asteptam cu drag,
TTTeam - www.milonga.ro
Info la: 0741 131.319 sau 0721 284.428