Monday, August 27, 2012

Milonga La Corsina in Bordello's by TangoTangent

Tangotangent are placerea sa va invite in fiecare miercuri la Milonga La Corsina!


In aceasta saptamana tangoul se intoarce in... Bordello's!

What a story these old walls could tell… Acesta este sloganul Bordello’s si doar cand te gandesti ca aceasta constructie a fost o locuinta nobiliara, apoi casa de placeri si apoi hotel, iti dai seama ca locul in care “traieste” acum acest bar e plin de povesti. Din 1714 si pana acum, cladirea a vazut destule si a trecut prin multe intamplari.

Va asteptam sa dansam intr-o atmosfera intima dar colorata pana dupa miezul noptii! ;)

Adresa: Str. Selari 9-11 (urmatoarea intrare dupa The Floor, din strada; traversati parterul Bordello's si urcati la etajul 1)


Muzica: Daniel Mandita

Intrare: 15 RON (prietenii vostri nedansatori sunt invitatii nostri)

Va asteptam!

TTTeam

Ce este o milonga?


Milonga este o petrecere cocheta la care ascultam si dansam tango argentinian. Milonga este un eveniment social destinat atat dansatorilor si iubitorilor de tango argentinian, cat si prietenilor acestora.

Pasionati sau curiosi de tango, invitatii se reunesc intr-o locatie chic fie ea restaurant, cafenea sau alt spatiu neconventional - si se simt bine socializand timp de cateva ore. Este o iesire in oras intr-un loc in care se danseaza tango.

La milonga ascultam muzica de tango de calitate, cinam, savuram un pahar de vin bun, ne imprietenim cu colegii de la curs si deindata ce buna dispozitie se instaleaza - dansam tango argentinian.

Asa dansam tangoul... in fiecare miercuri seara la Milonga La Corsina! Va asteptam impreuna cu prietenii!




Harta locatiei Milongii La Corsina
View Larger Map