Tuesday, January 7, 2014

Programul cursurilor TangoTangent in 2014

Tangotangent are in prezent peste 200 de membri cursanti care studiaza tango pe trei niveluri: incepator, intermediar si avansat.

Cursurile pentru nivelul incepator sunt organizate pe mai multe module ce se desfasoara in paralel: Tango Loco, Tango Pasion, Tango Basico, Tango Fever si Bonsoir Tango.
Durata unei lectii este de 1 ora si 15 de minute.
Durata unui modul de incepatori este de 2 luni (16 lectii)

Cursurile pentru nivelul intermediar sunt organizate in doua module cu program si instructori diferite(i):
Lunea si Miercurea de la 20.30 la 21.45 cu Amalia Iscu si Cosmin Stamatoiu
Martea si Joia de la 19.00 la 20.15 cu Madalina Dinica si Daniel Mandita
Durata unui modul de incepatori este de 6 luni (48 lectii)

Programul seminariilor speciale
La începutul fiecărei luni, în fiecare sală de curs, pe site-ul nostru și prin notificările electronice la care sunt abonați elevii noștri, va fi anunțat programul de seminarii speciale din luna respectivă.
Un seminar special durează în general o lună (opt lecții). În fiecare lună se vor desfășura două seminarii speciale: unul în zilele de luni și miercuri, iar celălalt marți și joi. Seminariile speciale au loc seara, fie de la ora 7, fie de la ora 8:30.

Detalii despre programul lectiilor de incepatori si intermediari si al seminariilor speciale este mai jos!Cursantii celor trei niveluri se intalnesc si danseaza la Practica Z de tango care este organizata DUMINICA de la 18.00 la 22.00 la Cefeneaua Liberala Bratianu.

Saptamanal organizam MILONGI - Milonga William de ex. - (petreceri dansante cu tango argentinian) unde se intalnesc si se bucura de muzica tango argentinian atat cursantii nostri cat si prietenii lor.

More info la 0741 13 13 19 sau pe www.milonga.ro