Friday, June 6, 2014

Seminar Special de Muzicalitate din 9 iunie

Din 9 iunie va invitam la seminarul special de muzicalitate - Muzicalitate Primavara-Vara cu Daniel Mandita si Catinca Mandita, lunea si miercurea de la 19.00 la Estudio Tango Real!
Seminar pentru incepatori, intermediari si pentru dansatori cu experienta care doresc sa isi reinprospateze si structureze notiunile de muzicalitate.
Saptamana 1 - Lectia 1: Cum impartim muzica pe care o dansam; sa ascultam muzica in miscare; unde este ‘timpul tare’;

Saptamana 1 - Lectia 2: Cum merge muzica inainte; sa ascultam muzica impreuna in miscare; cadenta; alternanta intre ‘dansatul pe cadenta’ si ‘dansatul pe 1’
Saptamana 2 - Lectia 3: Muzica si viteza; ‘doble tiempo’; accelerare singuri si accelerare impreuna; accelerari naturale in tango
Saptamana 2 - Lectia 4: Alternante intre cadenta, 1 si doble tiempo; doble tiempos legate
Saptamana 3 - Lectia 5: Muzica pentru dansatori; secvente de 1, 2 si 3 miscari; sincopa

Saptamana 3 - Lectia 6: Muzica pentru dansatori; secvente de 3, 4 si 5 miscari; recapitulare
Saptamana 4 - Lectia 7: Adaptarea miscarilor la muzica; valsul creol si milonga

Saptamana 4 - Lectia 8: Ritmuri complexe, frazare (introducere)
Participare: 30 RON sed / 180 RON abonament - 8 sedinte


De ce seminarii speciale?
Credem că fiecare dintre cursanții noștri trebuie să își găsească stilul individual de dans și considerăm că fiecare dintre ei trebuie să aibă libertatea de opțiune în ceea ce privește maniera de studiu aprofundat al tangoului argentinian. Seminariile speciale oferă cursanților posibilitatea de a alege ce să studieze și când să studieze, cu ce profesori și cu ce metodică de lucru.

Programul seminariilor speciale
La începutul fiecărei luni, în fiecare sală de curs, pe site-ul nostru și prin notificările electronice la care sunt abonați elevii noștri, va fi anunțat programul de seminarii speciale din luna respectivă.
Un seminar special durează în general o lună (opt lecții). În fiecare lună se vor desfășura două seminarii speciale: unul în zilele de luni și miercuri, iar celălalt marți și joi. Seminariile speciale au loc seara, fie de la ora 7, fie de la ora 8:30.

Detalii si inscrieri la 0741 131319
www.milonga.ro

Va asteptam!