Thursday, November 13, 2014

Muzicianul si Muza - Seminar special de muzicalitate la TangoTangent

Din 11 noiembrie TangoTangent va invita la seminarul special de educatie muzicala si dans pentru tangueros - De la muzica la dans - Muzicianul si Muza! - martea si joia de la 20.30 la 22.00 cu Bogdan Ruja! - timp de 4 sedintze!

Info la: 0741 13 13 19 sau pe www.milonga.ro

Participare:
35 RON sedinta sau
120 RON abonament - 4 sedinte

De la muzica la dans - seminar cu instrumentisti-dansatori pentru dansatori care iubesc muzicienii si muzica

Bogdan Ruja performer (a cantat in Volver, Sonido 13), instrumentist (acordeon, cajon, udu, guiro, percutie) si dansator (Un Tango Mas, Tango Decadence, Tango Compris) va va face cunostinta cu muzica dansatorilor si cu muzica muzicienilor. Cu exercitii simple si practice, explicatii clare, directe si de bun simt si combinatii usor de aplicat, vom explora impreuna muzicalitatea senzatia interioara a muzicii de tango. Recomandat pentru toate nivelurile, incepatori sau avansati, in cupluri sau individual.

1) Sa facem cunostinta cu ritmul; ritmuri suprapuse; schimbul de greutate - instrument muzical personal

2) 1& &3 - Sincopa in tango; accente; combinatii ritmice & de dans

3) Vals - Balans; ritmul pentru dansatori; dar pentru muzicant? Cum ne ajuta asta? Pasaje rapide poliritmice

4) Calm - Dansam tot ce auzim? Ce auzim de fapt? Ce ne impresioneaza? Ce dansam?

De ce seminarii speciale?
Credem că fiecare dintre cursanții noștri trebuie să își găsească stilul individual de dans și considerăm că fiecare dintre ei trebuie să aibă libertatea de opțiune în ceea ce privește maniera de studiu aprofundat al tangoului argentinian. Seminariile speciale oferă cursanților posibilitatea de a alege ce să studieze și când să studieze, cu ce profesori și cu ce metodică de lucru.

Programul seminariilor speciale
La începutul fiecărei luni, în fiecare sală de curs, pe site-ul nostru și prin notificările electronice la care sunt abonați elevii noștri, va fi anunțat programul de seminarii speciale din luna respectivă.
Un seminar special durează în general o lună (opt lecții). În fiecare lună se vor desfășura două seminarii speciale: unul în zilele de luni și miercuri, iar celălalt marți și joi. Seminariile speciale au loc seara, fie de la ora 7, fie de la ora 8:30.

Detalii si inscrieri la 0741 131319
www.milonga.ro

Va asteptam!