Friday, June 19, 2015

Lectie Gratuita - Tango is FUNtastik la TangoTangent


LUNI, 22 iunia la orele 19.00 va asteptam la lectia gratuita Tango is FUNtastik ce introduce cursul de Tango PRINCIPIANTES - nivel de baza, la Estudio Tango Real, Bd. Pache Protopopescu 43A (zona Scoala Iancului)!

La lectia gratuita veti face cunostinta cu instructorii vostri, cu viitorii colegi, vom cunoaste impreuna aspectele de baza ale tangoului, va veti acomoda cu studioul si, cel mai important, ne vom imprieteni.

Participantii la lectia gratuita de luni se pot abona, pe loc cu doar 150 RON la cursul Tango PRINCIPIANTES care debuteaza miercuri, 4 martie beneficiind astfel de o REDUCERE de 30 RON!

Cursurile Tango vor avea loc lunea si miercurea de la 19.00 la 20.30. Practica de tango inclusa in abonament are loc duminica dupa programul si in locatia anuntate pe www.milonga.ro.

Inregistreaza-te aici: http://milonga.ro/tango_classes.html     Info la 0741 13 13 19

Instructori: Amalia Iscu si Cosmin Stamatoiu



Nivelul incepatori dureaza (2 luni) 16 de lectii si are ca scop introducerea cursantilor in fenomenul “tango argentinian” si sa-l invete notiunile de baza din tango care sa-i permita acestuia ca la sfarsitul cursului sa poata dansa liber si improvizat la milonga (locurile unde se danseaza tango argentinian)
Cost per lectie   :   25 RON

Abonament lunar  : 180 RON(in loc de 300 RON, adica 40% reducere!!!) (include 8 LECTII + 4 PRACTICA (Practica Z in fiecare duminica la studio)
Durata unei lectii: 75 de minute (1 ora si 15 min)
Durata practicii: 4 ore
Durata milongii: 4 ore

Practica Z are loc tot la Estudio Tango REAL, duminica de la 17.00 la 21.00 si este gratuita pentru abonati (mai putin abonatii la seminariile speciale). Pentru dansatorii care nu au abonament practica este 15 RON.

LOCATIE (SALI DE DANS)

ESTUDIO TANGO REAL, Bd. Pache Protopopescu nr. 43A (click aici)

Pentru detalii suplimentare: scrieti mail la news@milonga.ro