Monday, July 27, 2015

Tango pentru acasa - 4 seminarii de Tehnica pentru femei cu Catinca la TangoTangent

TangoTangent va invita incepand de marti 28 iulie de la 19.00 la un SEMINAR ESPRESSO INTENSIV de tehnica pentru femei (4 workshopuri timp de doua saptamani) sustinut de Catinca Mandita.

Program (4 seminarii): Martea si Joia, de la 19.00 la 20.30

Adesea dansatorii de tango intreaba: "Ce exercitii pot sa fac acasa?", "Ce as putea sa exersez singura acasa?".

Exista bineinteles exercitii care pot fi folosite in lucrul individual pentru exercitiu, incalzire, practica si dezvoltare. Este insa extrem de important ca aceste exercitii sa fie practicate in anumite moduri pentru ca deprinderile create de ele sa fie cu adevarat folositoare dansului.

Seria de 4 seminarii Tango Espresso din 28 iulie cu Catinca Mandita se numeste 'Tango pentru acasa' tocmai pentru ca explica in mod clar si practic exercitii de practica individuala.

> Lectia 1 - Caminar. Cum practicam mersul: pantofi sau nu? Viteze de practica, muzica. Echipamente ajutatoare. Cat timp practicam? Cum stim ca tehnica individuala incepe sa functioneze?

> Lectia 2 - Ochos. Cum practicam pivotii? Viteze de practica, grad de intoarcere, muzica. Ne sustinem sau nu? Cat practicam? De unde stim ca incepe sa 'mearga'?

> Lectia 3 - Giro. Cum si de ce ne lucram postura? Ce inseamna disociere? Ce consecinte are diferentierea asupra pivotilor si asupra mersului? Exercitii si mod de practica.

> Lectia 4 - Adornos. Cum lucram ornamentele? Cum alegem muzica si ce ornamente lucram? Cu oglinda sau fara? Viteze de practica si timp de practica. Cum stim ca am inceput sa integram ornamentele?

'Tango pentru acasa' este un seminar exclusiv pentru femei.

Seminarul este ALL LEVEL (pentru dansatoare de orice nivel si de la orice scoala/club de tango)

Participare:
100 RON (pentru cei care mai aveti un abonament la TangoTangent) sau
120 RON pentru 4 seminarii sau
35 RON pentru un seminar/sedintafolloweri

INFO la 0741 131319 si pe www milonga.ro